Dobitnice nagrade za novinarsku humanost „Đoko Vještica“

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Okt.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnice nagrade za novinarsku humanost „Đoko Vještica“

BEOGRAD - Novinarke Radio-televizije Srbije i lista „Politika“ Ana Stamenković i Danijela Davidov Kesar ovogodišnje su dobitnice nagrade za novinarsku humanost „Đoko Vještica“, jednoglasno je odlučio žiri Udruženja novinara Srbije (UNS).


Nagrada za novinarsku humanost dodeljuje se za medijske priloge u štampanim, elektronskim ili onlajn medijima koji pokreću i motivišu pojedince i javnost za ostvarivanje humanih akcija i ciljeva, kritikuju socijalno neodgovorno ponašanje u društvu i podstiču solidarnost i uzajamnost.

Novinarka RTS-a Ana Stamenković od 2008. godine redovno izveštava o transplantaciji organa. Od 2010. godine tu kampanju podržava i redovno prati i novinarka lista “Politika”...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.