Delikatesni ponedeljak – donacije za borbu protiv trgovine ljudima

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Nov.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delikatesni ponedeljak – donacije za borbu protiv trgovine ljudima

U saradnji sa Festivalom autorskog filma, koji će se održavati od 25. novembra do 3. decembra, sinoć je u Kulturnom centru „Grad“ organizovan Delikatesni ponedeljak.


Tom prilikom skupljale su se donacije za NVO Atina – udruženje građana za borbu protiv trgovine ljudima i svih oblika rodno zasnovanog nasilja.

NVO Atina je jedina organizacija u Srbiji, koja je razvila nekoliko različitih programa čiji je zajednički cilj da omoguće stvaranje održivog sistema socijalnog uključivanja. Aktivnosti u okviru ovih programa kreću se od pružanja pomoći u ostvarenju osnovnih prava, preko razvijanja adekvatnog pristupa u različite sisteme (zdravstveni, socijalne zaštite i sl) do saniranja posledica,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.