Egipatski mediji o poseti novinara iz Srbije Egiptu

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Dec.2020, 22:25

Egipatski mediji o poseti novinara iz Srbije Egiptu

 KAIRO - Egipatski mediji izvestili su o poseti delegacije novinara iz Srbije, koja je od 28. novembra do 5. decembra boravila službeno u Egiptu,  u okviru programa „Fam Trips“, koji Ministarstvo turizma i antikviteta te zemlje organizuje za promociju egipatskog turizma i privlačenje turista u Egipat.

 
Delegacija medija iz Srbije se trenutno nalazi u Hurgadi, a zatim putuju u Luksor. Upoznati su sa merama predostrožnosti i propisima o higijenskoj bezbednosti koje sprovodi egipatska vlada kako bi osigurala sigurnost građana, turista i radnika u turističkom sektoru, od obnavljanja dolaznog turizma u Egipat prošlog jula, objavio je Egypttoday. 

Šef sektora za međunarodni turizam u Egipatskom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.