Danilo Nikolić pobedio na Trofeju Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Dec.2012, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo Nikolić pobedio na "Trofeju Beograda"

BEOGRAD - Srpski mačevalac Danilo Nikolić pobedio je  satelit turniru za rang listu FIE  „Trofej Beograda“ u disciplini mač  na planšama postavljenim u sali na Banjici. U finalu, Danilo Nikolić – Solt Sera (Mađarska) 15:13!


Dve bronze pripale su Žoau Kordeiru i Pedru Aredu (obojica Portugalija). U polufinalu, Danilo Nikolić, reprezentativac beogradskog kluba Silni, savladao je sa 15:12 Aredu, dok je Sera bio bolji od Kordeira 15:12.
Danilo Nikolić je grupu završio bez poraza i prošao među 32 učesnika, kao i Ivan Bundalo koji je, takođe bez poraza, bio broj jedan posle kvalifikacija. U 32 plasirali su se i  Luka Nikolić i Miloš Milić. Borbu za ulazak u 16 pršao je samo Milić pobedivši Italijana...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.