Dani evropske baštine 21-27. septembar 2020

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Sep.2020, 19:15

Dani evropske baštine 21-27. septembar 2020

Kao i svake godine Muzej učestvuje u manifestaciji Dani evropske baštine koja se ove godine tematski vezuje za nasleđe i obrazovanje. Upravo kroz kulturno nasleđe i materijalnu kulturu koju baštini, Muzej teži da približi određene umetničke i kulturološke fenomene afričkog kontinenta, kako iz prošlosti tako i sa osvrtom na sadašnjost.

 
U ovoj „nedelji obrazovanja“ pozivamo javnost da sazna nešto više o afričkom kulturnom nasleđu koje je kroz stalnu postavku ali i određene zbrike dostupno putem našeg Muzeja. Pripremili smo tematska javna vođenja kroz stalnu postavku, predavanje o lovu u Maliju i turu koja ovaj Muzej vezuje za neke druge dragulje kulturnog nasleđa Topčiderskog brda.
Svi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.