Danas počinje letnja turistička sezona u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Apr.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje letnja turistička sezona u Beogradu

BEOGRAD - Svečano otvaranje letnje turističke sezone započeće danas u Skadarliji nizom manifestacija, najavila je Turistička organizacija Beograda.

 
Program će početi u 11.45 sati i odvijaće se na dve lokacije u Skadarskoj ulici - kod Skadarlijske česme i ispred Kuće Đure Jakšića, a prvi će nastupiti Policijski orkestar koji će u belim paradnim uniformama svirati pesme o Beogradu.
 
Program kod Skadarlijske česme će voditi glumac Milan Milosavljević u ulozi Branislava Nušića, dok će glumac Bojan Hlišć citirati lirsku verziju Kodeksa o ponašanju u Skadarliji.
 
U ulozi skadarlijske dame naći će se glumica Ljiljana Jakšić koja će recitovati pesme o Skadarliji, a...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas počinje letnja turistička sezona u Beogradu

Izvor: B92, 25.Apr.2015

Svečano otvaranje letnje turističke sezone u Beogradu počeće danas u Skadarliji nizom manifestacija. Program će početi u 11.45 sati i odvijaće se na dve lokacije u Skadarskoj ulici - kod Skadarlijske česme i ispred Kuće Đure Jakšića, a prvi će nastupiti Policijski orkestar koji će u belim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.