Danas počinje Belgrade Venture Forum

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Nov.2013, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje Belgrade Venture Forum

BEOGRAD - Belgrade Venture Forum (BgVF), najveći regionalni investicioni skup, na kome će učestvovati više od 50 govornika iz 15-tak zemalja, kao i veliki međunarodni i domaći investitori, počinje danas u podne u beogradskom hotelu Metropol Palas (Metropol Palace Belgrade).


Najavljeno je da će ovaj dvodnevni Forum, čiji je ponosni medijski partner "Kuća dobrih vesti" (www.dobrevesti.rs), posvećen finansiranju inovativnih startapa (startup) malih i srednjih preduzeća i razvoju preduzetništva, koji organizuje Seven (Serbian Venture Network), otvoriti ministar privrede Republike Srbije Saša Radulović, a učesnicima će na današnjem svečanom otvaranju govoriti i Državni sekretar u Ministarstvu za spoljnu i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.