Izvor: DobreVesti.rs, 13.Sep.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je čekanju na šalterima došao kraj?

BEOGRAD - Da li je došao kraj suvišnim nametima koji su opterećivali privredu i čekanju na šalterima, verovatno se ovih dana pitaju građani ali i brojni poslodavci koji su čuli najavu o ukidanju 75 različitih taksi i naknada, čiji je predlog za ukidanje usvojila Vlada Srbije. Kako je najavljeno, već od 1. oktobra, 300.000 preduzetnika i vlasnika malih preduzeća više neće morati da plaća firmarine i takse za isticanje reklame, što će im u uslovima krize doneti uštedu i do 200.000 dinara godišnje.

Tako na primer, preduzetnici iz Beograda od početka oktobra neće više imati obavezu da plaćaju firmarinu, koja se u zavisnosti od delatnosti i zone do sada plaćala od 24.000 do 120.000 dinara godišnje, kao ni komunalnu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.