Izvor: DobreVesti.rs, 05.Feb.2023, 13:30

DOBRA ŠANSA: Mađarski investitori zainteresovani za ulaganje u srpsku privredu

Ministar privrede Rade Basta sastao se sa grupom mađarskih kompanija zainteresovanih za investiranje u Srbiju koju je predvodio Nj.E. Ivan Todorov, ambasador Republike Srbije u Budimpešti.

 
Ministar Basta je istakao da su bilateralni ekonomski odnosi sa Mađarskom, koja je bila i ostala strateški partner naše zemlje u ekonomskom smislu, vrlo razvijeni i dodao: „Pametan izbor za investiranje je upravo Srbija, zemlja koju karakteriše izuzetna politička i ekonomska stabilnost u vremenima globalne krize, što nas čini sigurnim i pouzdanim partnerom“.
 
Basta je naglasio da dobru šansu za ulaganje predstavlja i 58 kompanija koje se nalaze u privatizacionom portfelju Ministarstva privrede.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.