DIREKTORKA PROGRAMA FILANTROPIJE TRAG FONDACIJE: Važno je da razvijamo filantropsku kulturu u društvu

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Feb.2024, 12:54

DIREKTORKA PROGRAMA FILANTROPIJE TRAG FONDACIJE: Važno je da razvijamo filantropsku kulturu u društvu

„Vrednosni sistem jednog društva gradi se dugo i postepeno, a nosioci tog procesa smo svi mi - građani, kompanije, institucije i mediji. Verujemo da će, kada svest o značaju filantropije bude dovoljno razvijena, davanja za opšte dobro postati deo kulture ovog društva. Trag fondacija kroz dodelu VIRTUS nagrade i predstavljanje dobitnika široj javnosti želi da promoviše filantropiju kao ključni instrument pozitivnih promena i ukaže na važnost podrške razvoju filantropske kulture u Srbiji”, izjavila je Marija Mitrović, direktorka programa filantropije Trag fondacije, koja ove godine 17. put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju.
 
Ko može da bude predložen za nagradu?
 
Za nagradu se...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Primer dobre prakse – Sandra Tomić: Zajedno možemo da učinimo da svet postane bolje mesto za život

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2024

Trag fondacija ove godine sedamnaesti put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj nagrade je da istakne kompanije, preduzeća i pojedince, koji su tokom protekle godine svojim filantropskim delovanjem doprinosili razvoju zajednice na strateški i dugoročan način.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.