DIDS 2015 - Ko danas caruje Internetom?

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Mar.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIDS 2015 - Ko danas caruje Internetom?

BEOGRAD - “Čiji je Internet i ko njime upravlja?”, bila je tema šeste po redu konferencije DIDS koja je održana u beogradskom hotelu Metropol.

 
 Tradicionalno, u tri bloka posvećena panel diskusijama, više od 300 posetilaca moglo je da čuje zašto Vlada SAD uskoro prepušta kontrolu nad Internetom samim korisnicima, zbog čega svaki lokalni e-shop treba da poseduje lokalnu domenu, te koji su to mladi, ali popularni sajtovi koji od nedavno koriste .RS domen.
 
Ovogodišnje izdanje konferencije “Dan Internet domena Srbije” otvorio je predsednik UO RNIDS-a, Dušan Stojičević, koji je pozdravio više od 300 prisutnih učesnika.
 
Najavivši panel “Gospodari Interneta”, Stojičević...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.