DESET PRAVILA ZA POSTIZANjE CILjEVA: Kako da planovi budu realni i ostvarivi

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Jan.2022, 19:02

DESET PRAVILA ZA POSTIZANjE CILjEVA: Kako da planovi budu realni i ostvarivi

Ako želite da budete uspešni u životu i da dobijete sve što želite, morate da imate određene ciljeve, a da biste ih ostvarili, morate prvo da naučite kako da ih definišete i postavite jer njihova realizacija umnogome zavisi od dobrog plana. Ali, dobar plan sam po sebi nije garancija da ćete ostvariti cilj. Potrebno je mnogo više do toga.

 
Evo 10 pravila postavljanja ciljeva:
 
Budite selektivni
 
Imamo toliko toga što želimo da uradimo, a tako malo vremena. Zbog toga, jedna od najvećih grešaka koje možete da napravite jeste da postavite previše ciljeva. Postavite 1 do 3 maksimalna velika cilja i fokusirati se na njih. Da li ste u mogućnosti da postignete 1 ili 3 zavisiće...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.