DECO, UZMITE ČETKICE U RUKE: Još dve nedelje do kraja konkursa

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2023, 12:42

DECO, UZMITE ČETKICE U RUKE: Još dve nedelje do kraja konkursa

VODAVODA poziva osnovce i predškolce, buduće čuvare planete, da crtežima, slikama i kolažima pokažu kako doživljavaju lepote koje ih okružuju.

 
Nacionalni likovni konkurs pod nazivom „Priroda te zove u avanutre nove“ izazvao je veliko interesovanje i probudio inspiraciju kod najmlađih umetnika. Do sada je pristiglo više od 700 radova na temu prirode koji konkurišu za vredne nagrade – od bicikala i ajpeda do boravka na Tari za nagrađene grupe u školama i vrtićima.
 
Prijave se mogu poslati do 15. aprila, što znači da deca uzrasta od 3 do 10 godina iz cele Srbije imaju još vremena da uzmu u ruke bojice, četkice i kolaž papir i puste mašti na volju.
 
Likovni konkurs...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.