Izvor: DobreVesti.rs, 09.Jul.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitam i plivam

NIŠ - Sa ciljem da knjiga postane dostupnija čitaocima Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ iz Niša tokom letnje kupališne sezone posetiocima bazena na „Čairu“ pruža priliku da zavire u njen kutak.

 
Ljubitelji pisane reči moći će svakog dana, osim nedelje, da u periodu od 11 do 19 časova besplatno iznajme knjigu za čitanje na bazenu.
 
Posetiocima su u ponudi različiti književni žanrovi. Prethodnih godina na štandu biblioteke na bazenu najtraženiji su bili beletristika, romani i stripovi, a učenici su koristili priliku da za vreme raspusta pročitaju knjigu koja se u školama čita kao lektira. za iznajmljivanje knjige neophodno je priložiti člansku karticu ili neki od važećih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.