Četvrta međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Dec.2013, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju

BEOGRAD - Četvrta međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju – CSR Forum održaće se danas u Beogradu u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiva.

 CSR Forum je najrelevantniji događaj o društveno odgovornom poslovanju u Srbiji koji, kroz učešće uticajnih gostiju iz inostranstva i predstavnika svih sektora, jednom godišnje preispituje stanje, trendove i mogućnosti za unapređenje postojećih praksi.
Početak ovog događaja planiran je za 10 časova u Zadužbini Ilije Kolarca.
Društveno odgovorno poslovanje jedan je od preduslova za održivi ekonomski rast i neraskidiv deo svake konkurentne ekonomije koja se, prema Evropskoj strategiji razvoja, zasniva na inovacijama,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Građani žele odgovorno poslovanje

Izvor: B92, 03.Dec.2013

Beograd -- U Beogradu je održana Četvrta konferencija o društveno odgovornom poslovanju, koju su organizovali Forum poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiv...Društveno odgovorno poslovanje, kao i saradnja između kompanija, države i civilnog sektora, imaju značajan uticaj na kvalitet života građana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.