Češka ambasada ugostila projekat simuliranih sastanaka V4 i Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Apr.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češka ambasada ugostila projekat simuliranih sastanaka V4 i Srbije

BEOGRAD -  Projekat studentske simulacije sastanaka ministara spoljnih poslova zemalja Višegradske grupe (V4) i Srbije, realizovan je od 10. do 12. aprila u prostorijama češke ambasade u Beogradu.

 
 
Projekat je sastavni deo programa češkog predsedavanja V4 u Srbiji, a realizovan je uz finansijsku podršku Međunarodnog višegradskog fonda
Glavni organizatori su bila studentska udruženja zemalja-članica V4 – Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke - kao i Srbije, koja se bave međunarodnim odnosima i diplomatijom, a pod rukovodstvom Junior Diplomat Initiative, koja deluje u okviru Fakulteta međunarodnih odnosa Univerziteta ekonomije u Pragu.

Ukupno 25 studenata iz Češke, Mađarske,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.