Čarolija ukusa proizvođača iz Srbije i regiona

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Avg.2020, 18:19

Čarolija ukusa proizvođača iz Srbije i regiona

Na samom zalasku leta, od petka, 28. avgusta do nedelje, 6. septembra, biće održan drugi po redu Good Food & Wine Festival.

 
Manifestacija koja se ove godine održava pod sloganom „Okusi ljubav na reci“, tokom festivalske nedelje okupiće više stotina učesnika, proizvođača hrane i vina, ugostitelja, turističkih radnika i veliki broj posetilaca, ljubitelja tradicionalnih proizvoda iz Srbije i regiona.
 
Glavni događaj u okviru Good Food & Wine Festivala je sajam tradicionalne hrane i vina na kome će se predstaviti više od pedeset izlagača iz Srbije i regiona, na Sava promenadi (plato iza zgrade Geozavoda), u subotu, 5. septembra. Posetioci će tog dana imati priliku da uživaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.