Canon – fotografije za bolju planetu

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Mar.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canon – fotografije za bolju planetu

BEOGRAD – Kompanija Canon tradicionalno se i ove godine pridružuje globalnoj akciji „Sat za našu planetu“ koju organizuje Svetski fond za prirodu (WWF) radi podizanja svesti o potrebi sprečavanja globalnih klimatskih promena.

Kao i prethodne godine u akciji će učestvovati domaći, talentovani fotografi koji će 29. marta, tokom trajanja ove akcije, fotografisati gradove i opštine u Srbiji, koje su se do sada priključile akciji. U tim sredinama će, kako najavljuju organizatori, od 20,30 do 21,30 časova, na velikom broju atraktivnih lokacija biti isključena javna ili dekorativna rasveta.
Tako će kompanija Kenon (Canon), kao prijatelj Svetskog fonda za prirodu (WWF) i ove godine pozvati sve građane da se...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Vranje u akciji "Sat za našu planetu“

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2014, 13:12

Javna rasveta će 29. marta, od 20:30h na 1 sat biti isključena u pešačkoj zoni na Trgu Staniše Stošića i u Ulici Radničkoj, a doprinos akciji daće i kafići u centru Vranja.

Nastavak na JužneVesti.com...

„Sat za našu planetu“- 29. marta (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Mar.2014

Grad Niš će se i ove godine priključiti globalnoj akciji „Sat za našu planet“, koja će biti obeležena gašenjem svetla na 60 minuta u subotu 29. marta. Namera je da se pokaže da i naš grad preduzima mere zaštite životne sredine i uštede energije. U akciju su uključene gradske isntitucije,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.