ČETIRI GREŠKE: Šta bi trebalo da izbegnete ako želite uspeh u novoj firmi

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Avg.2022, 11:32

ČETIRI GREŠKE: Šta bi trebalo da izbegnete ako želite uspeh u novoj firmi

Mnogi ne znaju kako da se "postave" u odnosu na regrutera na razgovoru za posao, i zbog toga umnogome rizikuju da propuste važne poslovne šanse. Ali, isto tako, nekada se desi da sami kandidati donesu pogrešnu odluku.

 
Ako ste u ovom periodu života rešili da promenite radno mesto ili čak - branšu, možda vam ovi saveti budu korisni. Naime, CNBC  predočava 4 potencijalne greške koje bi trebalo da izbegnete ako želite uspeh u novoj firmi.
 
Ovo su taktike koje vam "idu na ruku".
 

Postavljajte ista pitanja
 
Da biste prevazišli halo efekat (tzv. efekat prvog utiska, zasnovan na pretpostavci da ukupan utisak čoveka o nekoj osobi može da bude zasnovan...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.