Brains radionice u Naučnom klubu

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Nov.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brains radionice u Naučnom klubu

U okviru manifestacije art+neuroscience odvijaju se dve zanimljive radionice, na kojima će se izvoditi pravi naučni eksperimenti i razgovarati o fenomenu vida.

 
Centar za promociju nauke će ponovo ugostiti fantastičnu ekipu naučnika iz tima Backyard Brains, koji su u okviru manifestacije art+neuroscience pripremili dve trosatne radionice tokom dva dana, 29. i 30. novembra.
 
Ekipa Backyard Brains već je nekoliko puta gostovala na programima CPN, uvek uz veliko oduševljenje učesnika. Obe radionice biće organizovane u prostorijama Naučnog kluba, a osmišljene su za starije od 16 godina i na engleskom su jeziku. Učešće na radionicama je besplatno, ali su, zbog ograničenog broja mesta, prijave...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.