Bolest kao put do izlečenja

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Apr.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolest kao put do izlečenja

BEOGRAD - Bolest nije neprijatelj. Čovek je partner u prevazilaženju svoje patnje. U svakoj bolesti krije se poruka koju šaljemo sami sebi, a njeno razumevanje vodi do izlečenja, poruke su knjige „Bolest kao put do izlečenja“ , koja će večeras biti predstavljena u Studentskom kulturnom centru (SKC).

Beogradska publika imaće priliku da na promociji čuje i edukativno predavanje jednog od autora ove knjige – poznatog lekara i psihoterapeuta Ridigera Dalkea (Ruediger Dalke).

Iako je ova knjiga (izdavač „Laguna“) „čekala“ na srpski prevod sa nemačkog dugih 30 godina, čini se da nije bilo boljeg trenutka za njeno objavljivanje u Srbiji. Jer, dok klasična medicina i njen univerzalni pristup...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.