Besplatni programi za decu i odrasle u Rakovici

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2020, 21:16

Besplatni programi za decu i odrasle u Rakovici

Gradska opština Rakovica u saradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Rakovica, organizuje za građane ove opštine veliki broj besplatnih programa, škola i kreativnih radionica.

 
U skladu sa merama zaštite građana, grupe su ograničene na najviše 50 učesnika, koji će u dogovoru sa moderatorima biti raspoređeni po sekcijama, saopšteno je iz Opštine Rakovica.
 
U ponudi su sadržaji za najmlađe sugrađane: balet za decu, škola pevanja za decu, likovna radionica i škola glume za decu.
 
Za sugrađane starije od 18 godina u ponudi su: rekreativni folklor za odrasle, rekreativni balet za odrasle, škola glume za odrasle, početni kurs engleskog jezika za starije od 60 godina, kao...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.