Besplatna radionica filmskog scenarija

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Apr.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna radionica filmskog scenarija

BEOGRAD -  Kulturni centar Baraka organizuje besplatnu radionicu filmskog scenarija, 8. maja sa početkom u 19 časova.


Kroz teorijsko predavanje i praktične vežbe naučićte koje metode i tehnike je potrebno savladati ako želite da vašu ideju pretočite u filmsku priču, objavio je portal Mreža kreativnih ljudi.

Dvočasovna radionica je besplatna i predstavlja uvod u četrdesetodnevni kurs filmskog scenarija koji je namenjen svim ljudima ( od šesnest do devedeset devet godina ) koji žele da se bave pisanjem scenarija i nauče veštine ove profesije.

Polaznici kursa će steći teorijsko znanje o formi scenarija za dugometražni igrani film, dramaturgiji kratke igrane forme, kao i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Konkurs za beogradski festival mozaika

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Apr.2016, 10:02

BEOGRAD – Festival mozaika održaće se na jesen u Beogradu a tim povodom raspisan je i konkurs za ljubitelje ove umetnosti.. . .Festival će predstaviti savremenu mozaičku scenu, obeležiće se jubilej deset godina izložbe Mozaik malog formata, i kao treće predstaviće se nekoliko značajnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.