Besplatna predstava za decu

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Okt.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna predstava za decu

U organizaciji Prijatelja dece Beograda i Prijatelja dece Čukarice, a u saradnji sa dramskim studiom ,,Mali teatar“, u sredu, 3. oktobra u 10 časova, u Kulturnom centru „Čukarica“ biće izvedena dečija predstava „Male tajne velikog odmora“.

 
Predstava je namenjena deci od 10 do 14 godina i deo je programa Dečije nedelje.
 
Ulaz je slobodan.
 
Predstava ,,Male tajne velikog odmora“ su prizori školskog života na velikom odmoru, gde je školsko dvorište nemi svedok tinejdžerskih tajni. Od prijateljstva do suparništva, preko ljubavi i nasilja, do humanosti i solidarnosti.
 
Ovogodišnji moto Dečije nedelje je, "Moje je pravo da živim srećno i zdravo –...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Humanitarno veče za obolele od Parkinsonove bolesti

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Okt.2018

Solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu u sredu, 3.oktobra u 19 časova, u Kulturnom centru „Čukarica“ održaće Xumanitarni koncert za prikupljanje pomoći obolelima od Parkinsonove bolesti.. .  . Na koncertu nastupaju: Ljubodrag Begović, Mirjana Begenišić, Jelena Aleksić, Ana Petrović,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.