Besplatna obuka: Pisanje biznis plana

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Nov.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna obuka: Pisanje biznis plana

Ukoliko ste preduzetnik koji počinje posao, ili imate svoj biznis već neko vreme, a potrebna vam je profesionalna pomoć u informisanju oko dobijanja sredstava, prilikom selekcije i regrutacije kao i uspešnog vođenja svog tima na naproduktivniji mogući način, onda je ovaj projekat za vas.

 
Seminar o pisanju biznis plana u održaće se 13. novembra u Beogradu, Američki kutak, Makedonska 22, prvi sprat, od 14:15 do 17:15 časova.
 
Projekat je podržan od strane Američke ambasade, te su edukacije koje će izvoditi stručnjaci u ovim oblastima besplatne. Edukacije će pretežno voditi stručnjaci koji se preko deset godina bave određenom temom ili oni koji pored dugogodišnje privatne prakse, ove...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.