Besplatna muzička radionica

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jan.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna muzička radionica

NOVI SAD – Nakon šest uspešnih besplatnih muzičkih radionica Converse Rubber Tracks, održanih prošle godine u Beogradu, Splitu, Nišu i Sarajevu, na red je došao Novi Sad. Radionicu pod nazivom „Snimanje električne i bas gitare u studiju“ sutra će održati gitarista Saša Friš i studijski producent Predrag Pejić u novosadskom studiju M u periodu od 13 do 15 časova.

 
Saša Friš, aktivni gitarista bendova Ritam Nereda i Pero Deformero (Pero Defformero) i muzički producent Predrag Pejić će svojim prisustvom i iskustvom pokušati da daju odgovore na neke od mnogih pitanja koja muče mlade gitariste.
 
 Muzički program Converse Rubber Tracks nastaviće da deluje na nivou regiona i da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.