Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila širom Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila širom Srbije

BEOGRAD - Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, od 04. - 09. jula organizuje tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“, saopšteno je iz AMSS.

Akcija se sprovodi širom Srbije,  i povodom toga će se u utorak 05. jula  u 10 časova  u Auto-moto savezu Srbije (Ruzveltova 18), održati konferencija za medije. 
 
Novinarima će se obratiti predstavnici Auto-moto saveza Srbije i MUP-a Republike Srbije.
 
Brojem tehnički ispravnih vozila povećava se bezbednost saobraćaja, sprečavaju se ljudske žrtve i utiče se direktno na opštu svest i odgovornost u saobraćajnoj kulturi. Zato je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.