Besplatan prevoz osoba sa invaliditetom

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jan.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan prevoz osoba sa invaliditetom

BEOGRAD – Opština Zvezdara je na donela Odluku o raspisivanju konkursa za dodelu besplatnih usluga prevoza osoba sa invaliditetom sa prebivalištem ili boravištem na području Gradske opštine Zvezdara za period od 1. februara do 31. decembra 2016.


Osobe sa invaliditetom sa teritorije Zvezdara prijavom na Konkurs, ukoliko ispunjavaju uslove navedene u Odluci, stiču pravo na besplatan prevoz na teritoriji grada Beograda. GO Zvezdara na ovaj način želi da unapredi kvalitet svakodnevnog života i socijalizacije svojih građana sa invaliditetom.

Prijave se mogu podneti od dana raspisivanja, odnosno od 22. januara do 31. decembra 2016. godine od 7,30 do 18,30 časova na pisarnici u šalter sali Opština Zvezdara,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.