Besplatan kulturni program edukacije dece i mladih

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jun.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan kulturni program edukacije dece i mladih

BEOGRAD - Zadužbina „Dositej Obradović“ u saradnji sa Muzejom grada Beograda i Konakom kneginje Ljubice realizovala je dvočasovni program za decu i mlade „Beograd – Mihailov grad“ - upoznavanje razvoja kulture grada Beograda od oslobađanja od otomanske imperije do današnjih dana, kroz oživljavanje priča iz svakodnevnog života tadašnjeg beogradskog stanovništva.

 
U programu su učestvovali učenici i nastavnici Osnovne škole „Vojvoda Mišić“ iz Beograda koji su svojim nadahnućem, stvaralaštvom i lepotom umetničkog izraza oživeli jednu epohu i priredili pravi stvaralački vremeplov.
 
Pažljivo odabrani tematski sadržaji i raznovrsne aktivnosti (izrada kostima, nakita, ličnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.