Besplatan konsalting sa Nova Iskra Studio timom

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Maj.2021, 20:01

Besplatan konsalting sa Nova Iskra Studio timom

Nova Iskra Studio podržava unapređenje poslovanja i transformaciju kompanija, organizacija i startapa, naročito onih koje stavljaju ljude i održivost u središte strateškog razmišljanja i razvoja.

Kroz mapiranje kapaciteta, analizu prilika i izazova naš tim omogućava vašoj organizaciji da se razvija u skladu sa svojim realnim kapacitetima i stvarnim potrebama tržišta.
 
Analiza vaših potreba i njihovo usklađivanje sa potrebama tržišta počinje već na prvom koraku, a sa vama ostajemo i u svim narednim koracima na putu transformacije vašeg poslovanja.
 
Stoga vas pozivamo da iskoristite jedan sat besplatnog konsaltinga sa našim timom uz detektovanje izazova, na osnovu kojih zajedno...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.