Beogradski ekonomski forum 23. i 24. novembra

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Nov.2020, 16:56

Beogradski ekonomski forum 23. i 24. novembra

TGI Group International organizuje 23. i 24. novembra u digitalnom formatu 20. beogradski ekonomski forum kao nastavak tradicionalne konferencije Ekonomski samit Srbije.

 
Od ove godine 20. ekonomski samit je preimenovan u 20. Beogradski ekonomski forum, a na konferenciji će biti otvarene aktuelne političke, geopolitičke i ekonomske teme u okolnostima pandemije kovid-19.
 
Forum će i ove godine, kako su saopštili organizatori, okupiti veliki broj govornika, panelista i učesnika iz regiona, a takođe i predstavnike međunarodne zajednice.
 
Najavljeno je učešće predsednika Skupštine Srbije Ivica Dačić, ministra za evropske integracije Jadranka Joksimović, ministra građevinarstva,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Brnabić - Varheji: Za Srbiju ne postoji plan B osim EU, za Evropsku uniju proširenje na Zapadni Balkan prioritet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 04:10

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija želi da bude deo Evropske unije i da ne postoji plan B...Brnabić je na onlajn samitu "Beogradski ekonomski forum" ponovila da strateški prioritet Srbije i ključni fokus spoljne politike ostaje članstvo u EU i istakla da je proces evropskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.