Beograd - više turističkih manifestacija u ponudi

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd - više turističkih manifestacija u ponudi

BEOGRAD - Beograd ima poseban značaj kao najveći turistički centar u Srbiji, u koji dolazi najviše domaćih i inostranih turista i koji ima najviše smeštajnih kapaciteta, istaknuto je na Regionalnoj turističkoj konferenciji „Unapređenje turističke ponude Beograda.“


Pomoćnica ministra za turističku inspekciju Gordana Radosavljević je navela da Beograd im 76 hotela i najveći broj dolazaka organizovanih grupa od najmanje 15 turista. Prema njenim rečima u gradu ima više turističkih kapaciteta, nego što je registrovano, jer se registracija obavlja po pretežnoj delatnosti, a gotovo da i nema privrednog subjekta koji nema i neku vrstu turističke ponude.

Ona je navela da je povećan broj kategorisanih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.