Banka hrane: 500 paketa pomoći za najugroženije osobe sa invaliditetom

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Nov.2020, 17:59

Banka hrane: 500 paketa pomoći za najugroženije osobe sa invaliditetom

Banka hrane Beograd prikuplja sredstva za 500 humanitarnih paketa pomoći hrane i higijenskih sredstava za osobe sa invaliditetom koje su izvan sistema socijalne pomoći – založi se i ti da niko ne bude gladan.

 
Nakon uspešne akcije tokom vanrednog stanja, u kojoj su uspeli da formirau i podele 8000 humanitarnih paketa, odlučili su da sličnu akciju nastave za socijalnu grupu kojoj je i dalje potrebna pomoć za najosnovnije životne potrepštine. Oko 500 osoba sa invaliditetom koje nisu evidentirane preko Centra za socijalni rad, već preko udruženja za OSI, koje su slabijeg materijalnog statusa, ostale su bez pomoći nakon prestanka vanrednog stanja i aktivnosti namenjenih umanjivanju posledica koronavirusa u Srbiji....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.