BON JOVI: „Legendary“

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Mar.2024, 15:00

BON JOVI: „Legendary“

Legendarni rok sastav Bon Žovi (Bon Jovi) predstavlja euforični singl „Legendary“ kojim se grupa okreće sreći i zadovoljstvu slaveći 40 godina blistave karijere.

 
Numera je takođe i uvodni singl za njihov šesnaesti studijski album pod nazivom „Forever“ koji donosi 12 novih pesama. Uz numeru, simbolično je predstavljen i muzički video u kom grupa svira i peva u svemiru.
 
 
GLEDAJ VIDEO OVDE.
 
 
„Naš novi album predstavlja povratak sreći. Od čitavog procesa pisanja do snimanja pesama, ovo je Bon Žovi muzika koja poručuje: pojačaj zvuk i osećaj se dobro“, izjavio je frontmen grupe Džon Bon Žovi, koji je na nedavno održanoj 66. dodeli nagrada...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.