BITEF: Tri nove domaće predstave

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jul.2023, 14:02

BITEF: Tri nove domaće predstave

Predstave „Božanstvena komedija“, „Želja da se napravi čvrsta istorija završiće se neuspehom“ i „Kao i sve slobodne đevojke“ biće izvedene u glavnom programu ovogodišnjeg Bitefa, koji se održava od 3. do 10. oktobra.

 
Nadovezujući se na prethodno izdanje Bitefa, kao i na praksu koju je uveo prethodni umetnički direktor festivala Ivan Medenica, publiku će u ovogodišnji, 57. po redu Bitef uvesti predstava – prolog. U pitanju je „Božanstvena komedija“ u režiji Franka Kastorfa, koja će na sceni „Olivera i Rade Marković“ Beogradskog dramskog pozorišta biti izvedena 3. oktobra od 18 časova.
 
Time će ona predstavljati tačku povezivanja koja ima za cilj održavanje kontinuiteta...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.