BEST CONFERENCE DAY: Liderstvo u STEM naukama

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Mar.2024, 17:03

BEST CONFERENCE DAY: Liderstvo u STEM naukama

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom BEST Conference Day – Leadership in STEM na kojoj će domaći i međunarodni studenti imati priliku da stupe u kontakt sa korporativnim partnerima.

 
Ovaj događaj će se održati 5. aprila 2024. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu i biće edukativnog karaktera.
 
Konferencija će trajati jedan ceo dan i sastojaće se od nekoliko serija događaja koji se odvijaju istovremeno. Studenti se mogu upoznati sa kompanijama kroz razne radionice, panel diskusije i keynote govore.
 
Posetioce konferencije čine:
 
-oko 170 međunarodnih studenata iz 30 zemalja....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

BEST Conference Day – Leadership in STEM, 5. april 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Mar.2024, 10:56

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom BEST Conference Day – Leadership in STEM. Domaći i međunarodni studenti imaće priliku da stupe u kontakt sa korporativnim partnerima 5. aprila 2024. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.