BESPLATNE BEBI PARKING KARTE: Kako do 30 sati parkiranja u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jan.2024, 14:37

BESPLATNE BEBI PARKING KARTE: Kako do 30 sati parkiranja u Beogradu

Roditelji beba, starosti do godinu dana, dobijaju besplatne „Bebi parking karte“, koje omogućavaju 30 sati parkiranja automobila, koji je u vlasništvu podnosioca zahteva, u svim parking zonama u Beogradu.

 
Jedna „Bebi parking karta“ važi 60 minuta i jedinstvena je za sve tri zone.
 
Kako je parkiranje vremenski ograničeno na jedan, dva ili tri sata, u zavisnosti od željene zone parkiranja, potrebno je da korisnik na karti obeleži datum, sat i minut kada je započeo parkiranje, a potom da jednu, dve ili tri karte (u zavisnosti od dužine parkiranja), postavi na vidljivom mestu sa unutrašnje strane vetrobranskog stakla, poštujući propisano vremensko ograničenje zone u kojoj je vozilo parkirao....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Za roditelje beba u Beogradu, 30 sati besplatnog parkinga! Evo kako funkcionišu "bebi parking karte" i kako do njih

Izvor: Blic, 16.Jan.2024

Da li ste čuli za "Bebi parking karte"? U pitanju su besplatni sati parkiranja za roditelje beba i ove parking karte važe godinu dana od dana preuzimanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.