Atos novi član pula OKS Mi smo tim za Rio

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Dec.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atos novi član pula OKS "Mi smo tim za Rio"

BEOGRAD - Sponzorski pul Olimpijskog komiteta Srbije „Mi smo tim za Rio“ bogatiji je za još jednog uglednog člana, lidera u informacionim tehnologijama, firme Atos. Vlade Divac predsednik OKS i Dragan Stokić direktor firema Atos potpisali su u hotelu „Zira“ ugovor o partnerstvu.


Prisustvovali su i olimpijci strelci Zorana Arunović, Andrea Arsović, Damir Mikec, mačevalka Smiljaka Rodić, tekvondoka Ana Bajić, kajakaš Marko Novaković, džudista Alaksandar Kukolj i rvač Aleksandar Maksimović kao i predstavnici brojnih saveza olimpijskih sportova.
Firma Atos je globalni prtner u oblisti informacionih tehnologija Međunarodnog olimpijskog komiteta od 1992.  i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, a pre...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.