Atlantik grupa – najbolje vođena kompanija u Hrvatskoj

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Sep.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlantik grupa – najbolje vođena kompanija u Hrvatskoj

BEOGRAD – Euromani magazin (Euromoney magazine) vodeći svetski stručni finansijski časopis, objavio je rezultate poslednjeg istraživanja o najkvalitetnije vođenim kompanijama u 2015. godini, prema kome je Atlantik Grupa proglašena najbolje vođenom kompanijom u Hrvatskoj.


Kompanija je proglašena i drugom najbolje vođenom kompanijom u regiji središnje i istočne Evrope kao i dobitnicom priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u sektoru hrane i pića u regiji središnje i istočne Evrope.

Lista najbolje rangiranih kompanija po izboru Euromoney temelji se na istraživanju analitičara vodećih banaka i istraživačkih instituta širom sveta.

Učesnici istraživanja nominovali...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.