Aerodrom Katara – mesto gde bi voleli da idete na odmor

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Dec.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom Katara – mesto gde bi voleli da idete na odmor

Postoje aerodromi na kojima poželite da ostanete dva ili tri puta duže od predviđenog vremena čekanja na sledeći let. Takav je Međunarodni aerodrom Hamad (HIA) kraj Dohe, glavnog grada Katara.

 
Otvaranje HIA 2014- jee direktor Katar Ervejza (QR), Akbar Al Bakar okarakterisao kao “još jednu prekretnicu u bogatoj istoriji Katar Ervejza. To će nam omogućiti da u potpunosti ostvarimo naše težnje, a našim putnicima ponudimo najbolje moguće usluge, kako u vazduhu tako i na zemlji”, kazao je dalje Al Bakar.
 
HIA je veoma brzo postao prvi na Bliskom istoku, što je u izboru Skajtreksa, britanske konsultantske firme ostao i u 2018, treću godinu za redom Ove godine je Hamad, opet prema Skajtreksu,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.