ARČELIK: Pokretanje nove kompanije učvršćuje poziciju lidera u industriji kućnih aparata

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Apr.2024, 21:44

ARČELIK: Pokretanje nove kompanije učvršćuje poziciju lidera u industriji kućnih aparata

Između Arçelik (Arčelik) podružnice Beko B.V. i podružnice Whirlpool Corporation,  koja je u potpunom vlasništvu Whirlpool EMEA Holdings LLC, potpisan je ugovor kojim se pokreće Beko Europe - vodeći dobavljač održivih kućnih aparata u Evropi.

 
Ovim Ugovorom takođe se dovršava definitivni sporazum da Arçelik stekne puno vlasništvo nad Whirlpoolovim operacijama na Bliskom istoku i Severnoj Africi (MENA).
 
Na osnovu obima proizvodnje u 2023. godini, udeo Whirlpoolovog evropskog poslovanja sa belom tehnikom i Arçelikovo glavno preduzeće u oblasti kućnih aparata, elektronike, aparata za klimatizaciju i malih kućnih aparata, koji i čine Beko Europe, ova novoformirana kompanija biće najveći...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.