AIESEC prima nove članove

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Maj.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIESEC prima nove članove

BEOGRAD - Na Ekonomskom fakultetu u četvrtak, 24. maja u 20 časova biće održan događaj „Upoznaj AIESEC“ koji ima za cilj da mlade informiše o samoj organizaciji i trenutno otvorenim prijavama za nove članove.

 
Dolaskom na događaj prisutni će moći iz prve ruke da čuju kako izgleda svakodnevica jednog člana organizacije, u kakvim aktivnostima mogu da učestvuju i u kojim pravcima da razviju svoje veštine i potencijal.
 
Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, članovi AIESEC -a imaju priliku da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju.
 
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

[NAJAVA] Modelarski skup “RC Air Show” na sportskom aerodromu Divci

Izvor: TangoSix.rs, 17.Maj.2018, 08:54

Modelarski skup “RC Air Show” biće održan 20. maja sa početkom u 11 časova na sportskom aerodromu Divci u organizaciji Aerokluba Valjevo.. Kako navode iz tog Aerokluba, cilj skupa je okupljanje svih ljubitelja vazduhoplovstva iz Srbije, a pre svega „buđenje interesovanja kod mladih ljudi...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.