ADLIGAT: Saradnja sa Alžirom, Lazić u poseti ministru Rebiga

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Dec.2023, 13:07

ADLIGAT: Saradnja sa Alžirom, Lazić u poseti ministru Rebiga

Delegacija Udruženja za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju Adligat, Društva prijatelja Alžira i Arhiva Vojvodine boravila je u Alžiru kako bi unapredili međunarodnu saradnju naročito na poljima turizma, kulture i nauke.

 
Zajedničku delegaciju činili su Viktor Lazić, predsednik Adligata, književnik i advokat, Marko Jelić, predsednik Društva prijatelja Alžira, Kristijan Obšust, zamenik direktora Arhiva Vojvodine i Igor Feršiši, član Adligata i Društva prijatelja Alžira.
 
Delegacija je posetila Srpsko vojno groblje iz Prvog svetskog rata u Alžiru i odala počast palim srpskim junacima. Članovi delegacije razgovarali su sa direktorkom Turističke organizacije Saliha Naserbej. Posetu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.