ADLIGAT: Princ indonežanskog sultanata Ternate u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2023, 15:47

ADLIGAT: Princ indonežanskog sultanata Ternate u Beogradu

Princ indonežanskog sultanata Ternate Firman Mudafir Šah došao je u Beograd kako bi posetio muzeje Udruženja za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju Adligat, a zatim je pred prepunom svečanom salom Udruženja 23. maja 2023. održao predavanje o svom sultanatu i odgovarao na pitanja prisutnih, kojima se u ime grada Beograda obratio član gradskog veća gospodin Vuk Mirčetić.

 
„Ovim se samo potvrđuje da Adligat dovodi svet u Srbiju, da je Adligat centralno mesto srpske kulture, ali i značajno međunarodno čvorište“, izjavio je Mirčetić.
 
„Veče ostrva Ternate“ u Adligatu su organizovali Adligat i Društvo srpsko-indonežanskog prijateljstva „Nusantara“, uz podršku ambasade...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.