Željko Vasić oduševio Prag

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Vasić oduševio Prag

U praškoj sali Očko naš popularni pevač Željko Vasić više od četiri sata zabavljao više od 400 posetilaca ovog poznatog kluba u češkoj prestonici. Gosti su bili većinom iz bivše Jugoslavije, a mogli su se čuti svi jezici bivše države.

Publika u Pragu je uživala uz Željkove pesme

 

U Češkoj, gde dijaspora finkconiše kao celina bez obzira iz koje novonastale države dolazi, posetioci su bili oduševljeni ne samo pevanjem Željka Vasića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i članova njegove grupe vec i njihovom predusretljivošću i ljubaznošću.

 

Vasić je pevao većinu svojih pesama uz pratnju posetilaca, koji su znali tekstove. Željka je na bini smenjivala izvrsna pevačica Snežana Grbić, koja je dodatno razgalila srca svih prisutnih, izvodeći repertoar poznatih zvezda naše estrade, kako zabavnih tako i narodnih. Koncert je potrajao do ranih jutarnjih časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Željko Vasić oduševio Prag: Prisutni su uživali u četiri sata dobre svirke (Foto)

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2012, 14:26

U praškoj sali Očko naš popularni pevač Željko Vasić više od četiri sata je zabavljao više stotina posetilaca ovog poznatog kluba u češkoj prestonici. Gosti su bili većinom iz bivše Jugoslavije, a mogli su se čuti svi jezici bivše države.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.