Zahvalnost oca Jovana vernicima

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnost oca Jovana vernicima

Pozdravom "Hristos se javlja - Vaistinu se javlja" i jutarnjom liturgijom počelo je obeležavanje Bogojavljenja u Frajburgu.

Sveštenik i vernici: Svi hoće bogojavljensku vodicu  

U hramu posvećenom Svetom Savi okupio se veliki broj vernika da bi sa svojim sveštenikom Jovanom Gatarićem obeležili jedan od 15 najvećih hrišćanskih praznika. Po završetku službe, osveštana je bogojavljenska vodica koju su potom vernici sipali u flaše, da bi je tokom godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imali u svojim domovima.

 

Za bogojavljensku vodicu se veruje da je lekovita i čudotvorna. Otac Jovan je zahvalio prisutnima na dolasku i pozvao ih na parohijsku slavu koja će biti održana u subotu, 2. februara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.