Za osmeh siročadi

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za osmeh siročadi

Znajući dobro koliko je teško mališanima, koje su roditelji zauvek napustili i lišili bezrezervne ljubavi i topline, pa sada dane provode u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj br. 7 u Beogradu, anonimna donatorka iz Memingena, poželela je da ih obraduje.

Nisu zaboravljeni: Štićenici Doma

 

Tako je ova plemenita žena posredstvom Redakcije "Vesti" iz Bad Filbela, nedavno sa mnogo ljubavi i pažnje pripremila i poslala šest paketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dečje garderobice, obuće i igračaka. U međuvremenu, u beogradsko Dopisništvo "Vesti" su stigle dve poveće kese pune slatkiša, koje je Vesna Lotrian Jovanov iz Austrije pripremila za nevoljnike, ostavivši našim novinarima da donesu odluku kome će ih uručiti.

 

Kako ova dečica često nemaju priliku da okuse slatkiše, to smo odlučili da čokolade, keksiće i bombone upravo dobije ova siročad. Svi darovi, povod su da reporteri "Vesti" uskoro odnesu deci koju su roditelji, dede i bake odbacili. Tom prilikom i verno zabeleže slikom i rečju, kakvu su im radost priredile dobrotvorke izdaleka.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

  

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.