Za Tijanu dve fešte

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Tijanu dve fešte

Tijana Dačić, članica KUD-a Jedinstvo iz Beča, koja već deset godina igra u folkloru, nedavno je proslavila punoletstvo. Prvo je tata Miša Dačić upriličio Tijani da sa društvom proslavi rođendan u diskoteci, a glavna fešta bila je u nedelju.

Ponos roditelja: Tijana uz slavljeničke torte

 

Iz Srbije joj je došao dečko Ratko, pa najbolja drugarica Andrijana i ujak Uroš. Bili su još Sandra, Adelisa, Zumreta, Aca, Dušan, Megi, Tanja, Melani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nikola, Marko, Ana, Zlatanka, Nikola, Sanja, Marko, Ivan, Keno i još društva sa folklora i naravno sestra Nikolina i brat Jovan...

Došla je tetka Dijana, teča Dejan i mali Vasilije, tetka Nena, sestra Jelena sa sinom i brat Nemanja.

- Uglavnom su došli najbliži prijatelji koji su i propratili Tijanino odrastanje i želeli da i u ovom bitnom danu podele moju i Tijaninu radost - kaže majka Milica Dačić, jedna od najaktivnijih članica u bečkom Jedinstvu.

 

Tijana sa rodbinom

Ona ističe da su pored kućnih prijatelja i njene najbolje drugarice Monike Florić iz negotinskog sela Dušanovac, bili tu i prijatelji iz Jedinstva Maja, Amra i Dekići.

- Tijana igra u folkloru 10 godina, trenutno završava gimnaziju, uskoro će maturirati i sprema se da upiše fakultet, želi da studira psihologiju. Mogu da kažem da sam jako ponosna na svoju ćerku jer je pre svega izrasla u kulturnu i iskrenu devojku, a to je za mene kao roditelja najveći dokaz uspeha - kaže Milica za "Vesti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.