Vesti danas na više strana po istoj ceni

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" danas na više strana po istoj ceni

Dnevni list "Vesti", najtiražniji dnevna novina za naše ljude u dijaspori, obradovao je danas svoje čitaoce širom Evrope sa vecim obimom i sa vise sadrzaja - po istoj ceni! Na 48 strana, štamampanih kao i uvek u punom koloru, čitaoci mogu, osim raznovrsnog i zanimljivog redakcijskog sadržaja, da se i iz reklamnih poruka mnogobrojnih oglašivača informišu o ponudama, koje će im u predprazničnom periodu sigurno biti od koristi, kako bi "prošli" što bolje i jeftinije.

Ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potpis

S toga, ukoliko je na nekom kiosku preostao neki primerak današnjeg izdanja "Vesti", treba požuriti i kupiti - isplati se!

Kako bi vernim čitaocima maksimalno izašli u susret, akcije ove vrste postaće praksa naše kuće, pa će "Vesti" i naredne sedmice, pred praznik, ponovo potvrditi svoj primat na tržištu Zapadne Evrope i čitaocima omogućiti da po istoj ceni dobiju veću i sadržajniju novinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Vesti" danas na više strana po istoj ceni

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014

Dnevni list "Vesti", najtiražniji dnevna novina za naše ljude u dijaspori, obradovao je danas svoje čitaoce širom Evrope sa vecim obimom i sa vise sadrzaja - po istoj ceni! Na 48 strana, štamampanih kao i uvek u punom koloru, čitaoci mogu, osim raznovrsnog i zanimljivog redakcijskog sadržaja,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.