Veronauka i srpski i dalje subotom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veronauka i srpski i dalje subotom

U učionici Crkvenog centra gde se održavaju Dopunska nastava na srpskom i veronauka u Minhenu, u subotu je održan sastanak sa roditeljima i decom.

Učenici sa sveštenikom i nastavnicom  

Protojerej Branislav Čortanovački i nastavnica Radmila Maksimović su razgovarali o inicijativi nekoliko roditelja da se promeni dan i termin održavanja dopunske nastave i veronauke.

Posle razgovora i različitih predloga većina je ipak odlučila da nastava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i dalje bude subotom, ali ne od 16 časova kao do sada, nego od 10 časova. Uz napomenu da naredne dve subote nastave neće biti zbog školskog raspusta. Dogovoreno je da se 10. novembra u 10 časova ponovo okupe deca koja uče srpski i veronauku pri Crkvenoj opštini Minhen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.